Signatur

Unikt, sofistikeret, æstetisk

Signatur serien er vores unikke serie til dig, der drømmer om mere end et moderne og smukt badeværelse. Vores Signatur serie er designet i samarbejde med vores arkitekt og flisemester for at fremstille en eksklusiv badeværelsesserie med designinspiration fra luksuriøse spahoteller.

Et badeværelse som ingen andre

I vores signatur serie er der ikke blot tænkt på funktionalitet og design, men alle de små detaljer har også fået vores fulde opmærksomhed og kreativitet. Det er materialer fra øverste hylde.

ABATH Signatur bade laves med vores signatur sildebens mønster i bruseniche samt messing armatur og gulv til loft glas i brusenichen. Dette giver Signatur badeværelserne et enestående og sofistikeret look.

Dansk moderne design med dansk håndværk, når det er bedst.

Få et flot badeværelse på 6 uger

Hos ABATH følger vi 4 meget specifikke trin, som gør, at du i løbet af 4-6 uger kan gå fra planlægning til, at have et færdigt badeværelse efter dit ønske. Vi sørger for i starten af processen, at afstemme præcis hvad det er som kunde du ønsker. Når det er gjort kan vi hurtigt og effektivt gå i gang med dit badeværelse således, at det står klar på 4-6 uger. Dette lyder måske for godt til, at være sandt, men den er god nok. Vi stræber os dag efter dag på, at blive mere effektive og produktive til vores arbejde.

Kontakt os i dag for en samtale om dit badeværelse

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, kan du kontakte os på telefonnummeret 93 88 88 00 for en uforpligtende samtale omkring dine tanker og ideer til dit badeværelse. Du er også velkommen til, at sende os en mail på info@abath.dk, og så vil vi forsøge, at tage kontakt til dig hurtigst muligt.