Minimalist

Minimalistisk udtryk
Stor funktionalitet

ABATH Minimalist er skabt med målet om et tidløst og funktionelt design. Badeværelset tager udgangspunkt i den minimalistiske tilgang til møbler, farver og armaturer.

Et åndehul i hverdagen

Minimalist serien, har et stort fokus på, rene store overflader i kvalitets materialer. Selve badet er som udgangspunkt monteret med rolige farve paletter, med underspillede detaljer, så rummet ikke mister sit simple udtryk. Vi benytter spejle og brusenicher med farvet glas og indbygget armatur i spejl, som giver denne serie et enestående minimalistisk, men dog futuristisk design. Derfor er Minimalistserien ideel til dig, som har en travl hverdag og et behov for at anvende badeværelset som et åndehul og sted for selvforkælelse.

Fra koncept til færdigt bad på 6 uger

Hos ABATH følger vi 4 meget specifikke trin, som gør, at du i løbet af 4-6 uger kan gå fra planlægning til, at have et færdigt badeværelse efter dit ønske. Vi sørger for i starten af processen, at afstemme præcis hvad det er som kunde du ønsker. Når det er gjort kan vi hurtigt og effektivt gå i gang med dit badeværelse således, at det står klar på 4-6 uger. Dette lyder måske for godt til, at være sandt, men den er god nok. Vi stræber os dag efter dag på, at blive mere effektive og produktive til vores arbejde.

Kontakt os i dag for en samtale om dit badeværelse

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, kan du kontakte os på telefonnummeret 93 88 88 00 for en uforpligtende samtale omkring dine tanker og ideer til dit badeværelse. Du er også velkommen til, at sende os en mail på info@abath.dk, og så vil vi forsøge, at tage kontakt til dig hurtigst muligt.