Moderne

Badeværelse i Moderne stil

Moderne er badeværelses serien til dig, som drømmer om et badeværelse, med fokus i nutidens trends. Med neutrale og lyse farver, terrazzofliser og krom armaturer, skaber vi en unik kombination af farver og materialer, der er let og chikt udseende.
Med andre ord giver Moderne dig, igennem sit enkle design en smuk base til dig, der ønsker at sætte individuelle præg på moderne trends.

Moderne Design og Materialer

Moderne fliser er vigtige elementer på dit badeværelse. Alt efter om du vælger fliser i marmor, moderne beton eller noget helt tredje kan det udstråle forskellige ting. Det er selvfølgelig helt op til dig hvilket design du hælder mest til, og hvad det igennem dit badeværelse er du gerne vil udstråle.
Vi ved, at mange vores kunder har deres egne præferencer, og deres egen stil, som de gerne vil følge. Vi hjælper dog altid vores kunder, som ikke har nogle præferencer på design, og prøver igennem vores ekspertise, at vejlede og rådgive efter bedst mulige forhold.

Få et flot badeværelse på 6 uger

Hos ABATH følger vi 4 meget specifikke trin, som gør, at du i løbet af 4-6 uger kan gå fra planlægning til, at have et færdigt badeværelse efter dit ønske. Vi sørger for i starten af processen, at afstemme præcis hvad det er som kunde du ønsker. Når det er gjort kan vi hurtigt og effektivt gå i gang med dit badeværelse således, at det står klar på 4-6 uger. Dette lyder måske for godt til, at være sandt, men den er god nok. Vi stræber os dag efter dag på, at blive mere effektive og produktive til vores arbejde.

Kontakt os i dag for en samtale om dit badeværelse

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, kan du kontakte os på telefonnummeret 93 88 88 00 for en uforpligtende samtale omkring dine tanker og ideer til dit badeværelse. Du er også velkommen til, at sende os en mail på info@abath.dk, og så vil vi forsøge, at tage kontakt til dig hurtigst muligt.