Herskab

Herskab nytænkt

ABATHs Herskabsserie bryder de traditionelle normer ned og genskaber dem som en nytænkt nordisk stil. 

Ved at genskabe det klassiske danske badeværelse, som man ser i de gamle smukke palæ-ejendomme og klassiske villaer, har vi i Abath skabt Herskabsserien. 

Tradition og nytænkning

Som navnet indikere er Herskab, skabt ud fra de gamle herskabsvillaer. Ligesom husene disse badeværelser oprindeligt har befundet sig i, har vi valgt at fokusere høj kvalitetsmaterialer og klassiske design udtryk. Vi har tilført nye unikke detaljer, såsom brusenicher med smukt riflet glas og vægge muret op i håndskåret, sildebensfliser.

Herskabsstil skabt på blot 6 uger

Hos ABATH følger vi 4 meget specifikke trin, som gør, at du i løbet af 4-6 uger kan gå fra planlægning til, at have et færdigt badeværelse efter dit ønske. Vi sørger for i starten af processen, at afstemme præcis hvad det er som kunde du ønsker. Når det er gjort kan vi hurtigt og effektivt gå i gang med dit badeværelse således, at det står klar på 4-6 uger. Dette lyder måske for godt til, at være sandt, men den er god nok. Vi stræber os dag efter dag på, at blive mere effektive og produktive til vores arbejde.

Kontakt os i dag for en samtale om dit badeværelse

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, kan du kontakte os på telefonnummeret 93 88 88 00 for en uforpligtende samtale omkring dine tanker og ideer til dit badeværelse. Du er også velkommen til, at sende os en mail på info@abath.dk, og så vil vi forsøge, at tage kontakt til dig hurtigst muligt.