Rustik

Natur, idyllisk, autentisk.

Rustik er badeværelses serien til dig, som ønsker at skabe en oase i midten af dit hjem. Rustik læner sig op af nutidens trends inden for det nye nordiske. ABATH nyfortolker igennem vores Rustik serie, landeidyl og natur, til det moderne badeværelse. 

Bring naturen indenfor

Med et udgangspunkt i den nordiske natur, har vi fokuseret på varme jordfarver og naturlige rå materiale, såsom høj kvalitets træ, naturfliser og små men meningsfulde detaljer, så som naturfarvet glas.

Igennem brugen af disse enkle design elementer får vi en autentisk følelse af at være et med den danske natur, og derved skabe et åndehul i den travle hverdag.

Få et flot badeværelse på 6 uger

Hos ABATH følger vi 4 meget specifikke trin, som gør, at du i løbet af 4-6 uger kan gå fra planlægning til, at have et færdigt badeværelse efter dit ønske. Vi sørger for i starten af processen, at afstemme præcis hvad det er som kunde du ønsker. Når det er gjort kan vi hurtigt og effektivt gå i gang med dit badeværelse således, at det står klar på 4-6 uger. Dette lyder måske for godt til, at være sandt, men den er god nok. Vi stræber os dag efter dag på, at blive mere effektive og produktive til vores arbejde.

Kontakt os i dag for en samtale om dit badeværelse

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, kan du kontakte os på telefonnummeret 93 88 88 00 for en uforpligtende samtale omkring dine tanker og ideer til dit badeværelse. Du er også velkommen til, at sende os en mail på info@abath.dk, og så vil vi forsøge, at tage kontakt til dig hurtigst muligt.